DWQA QuestionsNje paketim pije
Mentor Beqiraj asked 3 Jahren ago

Mirembrema Me duhet nje paketim me 24 doza pije me shtyp me foto, ne Shtator i kam marre per djalin e madh e tash deshta per tjetrin, e di qe porositen online e paguhen por meqe jam me vonese se neser shkoj per Kosove dhe kthehna te merkuren, a ka mundesi me ma dergu nje numer mobil te tel per me ja u dergu foton e me mi punu. Te enjten ose te premten do vija me i marre e me i pagu cash pasiqe te shtunen e ka ditëlindjen e po me duhen. Me respekt Mentor Beqiraj